Website laten maken

Hoog tijd voor een website waar u wat aan heeft.

U bent op zoek naar een mooie professionele website. Wij helpen u natuurlijk graag. Als organisatie met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing, en het maken van websites en webshops helpen wij u aan een functionele site die goed presteert. 

Website laten maken

Hoog tijd voor een website waar u wat aan heeft.

U bent op zoek naar een mooie professionele website. Wij helpen u natuurlijk graag. Als organisatie met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing, en het maken van websites en webshops helpen wij u aan een functionele site die goed presteert. 

Uw website laten maken
door Clickstrategie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw site te laten maken of voor uw online marketing zaken? Neem dan contact op met Clickstrategie. Wij maken dagelijks nieuwe sites voor onze klanten. Met een gemiddelde review score van 9,8 krijgen wij ook een goede beoordeling van onze klanten.

Professioneel webdesign
Online resultaat

# Online Succes

Online succes boeken doen wij samen met u. Door goed naar u als klant te luisteren kunnen we samen naar uw doelstellingen toewerken.

Professionele website laten maken

Als Helderse onderneming maken wij websites voor klanten door het hele land. Dit heeft een reden: wij maken professionele sites tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs.
Wanneer u een website laat maken, wilt u waarschijnlijk wel een complete site zonder verassingen achteraf. Daarom leveren wij de websites altijd compleet op. Dit betekent dat wij standaard altijd een CMS meeleveren.

Een CMS is een systeem waarmee u uw nieuwe site ook zelf kunt gaan beheren. Aangezien wij speciale gebruiksvriendelijke software mee leveren kunt u zelf uw website ook gemakkelijk aanpassen. Wij geven u zelfs ondersteuning in hoe u met het systeem uw site makkelijk kunt beheren. De meerwaarde die wij voor u creëren is dat alle websites gebruiksvriendelijk zijn. Uiteraard houden wij ook rekening met zoekmachineoptimalisatie zodat uw website goed naar voren komt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Onze experts staan voor u klaar om de beste resultaten voor u te genereren.

Uw website is natuurlijk het online visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het van belang dat dit zorgvuldig en professioneel wordt opgebouwd. U wilt immers geen klanten mislopen doordat uw site niet goed wordt ontvangen door uw potentiële klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat uw site wordt opgebouwd in de huisstijl van uw bedrijf.

Een complete website laten maken

voor uw bedrijf

Standaard heel erg compleet.

Dat zijn de voorwaarden die voor u van toepassing zijn, wanneer u een website laat maken door Clickstrategie.

CMS

Beheer uw website met gebruiksvriendelijke software.

Analitics

Weet wat er op uw website gebeurd, met Google Analitics.

Hoog in Google

Alleen een mooie website? Onze websites zijn geoptimaliseerd!

Responsive

Mobielvriendelijk dus geschikt voor alle voorkomende apparaten.

Zelf bepalen welke functionaliteiten u wilt

U staat bij ons centraal, daarom kunt u zelf bepalen wat u allemaal op uw nieuwe site wilt hebben, u kunt kiezen uit vele functies en functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een online boekingsmodule, een agenda functie of een optie waarbij uw klanten zich kunnen abonneren op een nieuwsbrief. Uiteraard kunnen wij ook functionaliteiten als IDEAL en andere betalingsopties aan uw website toevoegen. Vraag gerust naar de mogelijkheden want er is zeer veel mogelijk.

Maatwerk websites 

U kunt er bij ons voor kiezen om uw site op maat te laten maken voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een unieke website heeft, die geheel past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u liever een simpel ontwerp met een standaard ontwerp ook dit is uiteraard mogelijk. Wij hebben voor iedere ondernemer een oplossing die bij zijn bedrijf past.

Tijdens de ontwikkelfase gaan wij samen met u kijken wat voor uw bedrijf van belang is. Website laten maken betekent bij Clickstrategie teamwork.

Wij zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke navigatiestructuur zodat uw potentiële klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden. Daarnaast zorgen wij dat de website die u laat maken een professionele en feilloze uitstraling heeft.

Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Alle sites die wij maken zijn zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Het is voor ons immer net zo belangrijk dat uw site goed presteert als voor u. Heeft u al een website laten maken die niet goed naar voren komt in de zoekmachines?

Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw site wel gaat presteren. Soms is een nieuwe website laten maken niet nodig, en kunnen wij uw huidige website optimaliseren. U kunt bij ons een gratis analyse aanvragen. U krijgt dan een volledige rapportage waarbij wij precies kunnen bespreken wat er goed gaat en waar de mogelijkheden liggen.

Onze werkwijze

U heeft besloten dat wij uw website mogen maken. Wat zijn de volgende stappen?

  1. Online strategie bepalen. We gaan eerst kijken waar u nu staat, en dan bepalen we gezamenlijk welke doelen we willen stellen.
  2. Webdesign en ontwikkeling. We gaan van start met het maken van uw website. Zodra wij klaar zijn, kunt u de site bekijken en feedback geven, eventuele aanpassingen zullen worden doorgevoerd.
  3. Testen en Controle. Uw  website wordt uitgebreid getest, tevens gaan wij uw website aan een uitvoerige check onderwerpen zodat wij zeker weten dat alles foutloos werkt en er geen fouten op uw website zitten.
  4. Oplevering van uw website. Zodra u akkoord geeft op bovenstaande zullen wij uw nieuwe website live gaan zetten en ter indexatie aanbieden bij de zoekmachines.
  5. Onderhoud en Analyse. Wij gaan uw website onderhouden en analyseren. Met de verzamelde data wordt uw website geoptimaliseerd.

Ons werk

webdesign
Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Eemland

Nieuwe site
Elektrotechniek

Hoogsteder Group

Nieuwe site
Timmerbedrijf

Mellies Houtbouw

website laten maken
Stucadoorsbedrijf

Ansing Stucadoorsbedrijf

website laten maken
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf de Vlindertuin

Website laten maken
Metaalbewerking

M&J Metal Welding

Soepel en gemakkelijk alle mogelijkheden

Per mail ontvangen

Ook groeien met uw onderneming? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om te bespreken wat wij voor  voor u kunnen betekenen, en met welke bedragen u rekening kunt houden. Vervolgens sturen we u een scherpe offerte afgestemd op uw bedrijf.

webdesign